Hoe werk ik?

Tegenwoordig heeft iedereen altijd haast. Wanneer je iemand vraagt hoe het gaat, krijg je steevast als antwoord: 'druk, druk, druk' of 'moe' of 'geen tijd'. Altijd maar werken, overwerken, lunchvergadering, ontbijtoverleg, thuis doorwerken, thuis nog even de email van het werk checken, telefonisch thuis een vergadering beleggen. Nooit tijd om even rustig achterover te leunen en te genieten van een moment niets doen.

Zo loop je jezelf voorbij en gun je je geen tijd voor jezelf. De stress die je hiermee opbouwt, kan gevolgen hebben voor je stem, variërend van schor, hees tot alleen nog maar fluisteren, te snel en onduidelijk spreken, teveel tegelijk willen zeggen, te druk in je hoofd.

Praktijk

Daarom werk ik holistisch. Ik kijk verder dan alleen de logopedische klacht, omdat ik ervan overtuigd ben dat ik alleen dan de beste begeleiding kan bieden. Blokkades in het lichaam moeten eerst verdwijnen, daarna kan de energie doorstromen en kan er indien nog nodig, gewerkt worden aan de logopedische klacht.

Ik maak gebruik van alle logopedische mogelijkheden en programma's, die ik tot mijn beschikking heb, maar pas ze alleen toe als het echt nodig is. Gebruik maken van de energie bij de logopedische behandeling ervaar ik als een verrijking. Ik zorg ervoor dat de logopedische patiënt zich bij mij in de praktijk thuis voelt, op z'n gemak is. Daarmee creëer ik veiligheid en warmte. Dat ontdekken en ervaren geeft ruimte voor verandering, in de ruimste zin van het woord. Het voelen dat het anders kan, geeft rust. Er is weer ruimte om bij jezelf te komen, naar jezelf te luisteren.

Niet alleen met volwassenen maar ook met kinderen werk ik graag op deze manier.

SpiekerBoks WebDesign